Menu

Ξεκινήστε diversity @ Work. Αποκτήστε το δίκτυο σας

Χτίζουμε μια ισχυρή επιχείρηση, μέσα από τη διαφορετικότητα και την πολυγλωσσία

Παρακολουθήστε την εισαγωγή

Έχουμε μετατρέψει τις ιδέες, σε εργασίες

Για την Hellas Media Services Ltd, το Diversity & Inclusion είναι τα κλειδιά για τη σύνδεση των παγκόσμιων αγορών και οι στρατηγικές μας προτεραιότητες.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην δυνατή μας ομάδα και στη διαφορετικότητα των μελών του στελεχιακού δυναμικού που την απαρτίζει.

Τα θεωρούμε κρίσιμους παράγοντες και ως εταιρεία που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο, η HM απασχολεί ανθρώπους από περισσότερα από 36 έθνη σε περισσότερες από 24 χώρες. Πάνω από το 60% των εργαζομένων μας εργάζονται εκτός Ελλάδας, το όραμά μας είναι να γίνουμε ένας εθνικός ηγέτης στην Πολυμορφία. Η επιτυχία μας είναι χτισμένη σε μια ισχυρή ομάδα και ποικιλόμορφο εργατικό δυναμικό. Πιστεύουμε ότι η ποικιλομορφία και μια περιεκτική εταιρεία πολιτισμού είναι βασικοί παράγοντες της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της εφεύρεσης. Η ικανότητά μας να παραδώσουμε εξαιρετικά αποτελέσματα τροφοδοτείται και εξαρτάται από την ικανότητά μας να ενσωματώνουμε την Διαφορετικότητα στην εταιρική κουλτούρα μας και τον τρόπο που δουλεύουμε.

Περισσότερα

work diversity

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το πολυ- πολιτισμικό Marketing

Στην Hellas Media Services Ltd βοηθούμε εταιρίες και οργανισμούς να συνδεθούν με αγορές προσφέροντας ποιοτική πολυγλωσσική μετάφραση και υπηρεσίες marketing. H εταιρία Hellas Media Services Ltd βρίσκεται στο χώρο της μετάφρασης για πάνω απο 7 χρόνια, έχει βοηθήσει πολυάριθμες γνωστές εταιρίες να προσαρμόσουν το μήνυμα τους σε διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες.

 

Translation

Η Hellas Media Services Ltd έχει τις πηγές και την ειδίκευση να προσφέρει επαγγελματικές γλωσσικές υπηρεσίες στους πελάτες της σε περισσότερες απο 12 γλώσσες.

Graphic Design

Η Hellas Media Services Ltd εξειδικεύεται στο πολύγλωσσο Graphic Design για έντυπη και ψηφιακή χρήση.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

H Hellas Media Services Ltd είναι ικανή να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων, υποστήριξης και λειτουργίας e-shop ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
90%
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
90%
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ
80%
ΠΡΟΩΘΗΣΗ / MAIL & SMS MARKETING
80%
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ /ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
90%
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ/ WEB/ MOBILE
80%
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
90%

Οικοδομούμε δυνατές εταιρίες,
δια μέσω της διαφορετικότητας και της πολυγλωσσικότητας

Oι ειδικοί της Hellas Media Services Ltd αναπαράγουν το περιεχόμενο της στοχευμένης γλώσσας να ταιριάζει με την Γλώσσα - Πηγή ενώ συγχρόνως συνδιάζει όλα τα μη- γλωσσικά και πολιτισμικά στοιχεία συνδιαζόμενα με τις γλωσσικές νόρμες της στοχευμένης αγοράς.

Image block

Η Ομάδα μας

Είμαστε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην ψηφιακή βιομηχανία, το digital marketing, motion graphics και διαφορετικότητα με μια αποδεδειγμένη επιτυχή πορεία στο marketing στο δημιουργικό σχέδιο.

Art Director O Art Director επιβλέπει και ενοποιεί το όραμα. Είναι υπεύθυνος για την συνολική εμφάνιση και την οπτική επικοινωνία. Μετατρέπει την επιθυμητή διάθεση, τα μηνύματα, τις έννοιες και τις ιδέες σε εικονική μορφή. Απόλυτος υπεύθυνος για την υλοποίηση του οράματος της συλλογικής φαντασίας.
Social Media TeamH Social Manager είναι υπεύθυνη για την σωστή παρουσίαση της εταιρίας στα Social Media, καθώς και την συνεχής ενημέρωση τους στο Facebook, Twitter, YouTube, Instagram και Pinterest. Οργανώνει, προωθεί και διαχειρίζεται διαφημιστικές εκστρατείες σε ενδιαφέροντα θέματα.
Ερευνά την επικαιρότητα και τις τάσεις και αναλόγως καθορίζει σχέδιο στρατηγικής σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο. Μέτρά την απήχηση του social media marketing με τα κατάλληλα εργαλεία και ενημερώνει τους αρμόδιους για την πορεία τους.
web team Η ομάδα Web Development σχεδιάζει, προγραμματίζει και είναι επίσης αρμόδια για τη προώθηση της εκάστοτε ιστοσελίδας.

Τιμές που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας

Η στρατηγική ανάπτυξη και προώθηση πωλήσεων πρέπει να έχει σχεδιαστεί πριν προσεγγίσετε τον διαφημιστικό φορέα. 

Basic
€490From
Δυναμική Ιστοσελίδα
Εύκολη διαχείριση
Hosting & Domain
Εκπαίδευση χρήσης
Σύνδεση με social media
Συμβατότητα με smartphones & tablets
Στατιστικά Google Analytics
Επιλέξτε
Premium
€1290From
Δυναμική Ιστοσελίδα
Εύκολη διαχείριση
Hosting & Domain
Εκπαίδευση χρήσης
Σύνδεση με social media
Συμβατότητα με smartphones & tablets
Στατιστικά Google Analytics
Custom Design
Καμπάνια Google Adwords
On-site SEO
Λογότυπο & Εταιρική ταυτότητα
Επιλέξτε
Gold
€2790From
Δυναμική Ιστοσελίδα
Εύκολη διαχείριση
Hosting & Domain
Εκπαίδευση χρήσης
Σύνδεση με social media
Συμβατότητα με smartphones & tablets
Στατιστικά Google Analytics
Custom Design
Καμπάνια Google Adwords
On-site SEO
Λογότυπο & Εταιρική ταυτότητα
Ανάλυση ανταγωνισμού
SEO Report
Email marketing
A/B testing
Usability testing
Sms- calls Marketing
Bilingual Support
Επιλέξτε

Ενημερώστε μας για τα πακέτα που σας ενδιαφέρουν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πακέτο που ταιριάζει στη δική σας εταιρία.

Οι Πελάτες μας